اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهی صبور،ایلیش,Tenualosailisha،خواص ماهی صبور،پرورش ماهی صبور،تغذیه با ماهی صبور،صید ماهی صبور،آبزیان امگا 3،منابع امگا 3،محل استخراج ماهی صبور،ماهی صبور در غذاهای بنگالی،ایلیش در فرهنگ به سایت بیتوته مراجعه کنید.
رکنا: ماهی صبور با این روش پخت خوشمزه تر می شود.
ماهی صبور از ماهیان بومی کشور است. زیستگاه این ماهی رودخانه های اطراف شهر آبادان و اروندکنار به نامهای کارون، بهمنشیر و عمده صیدگاه آن در اروندرود است. این نوع ماهی مهاجر برای رشد و زیست در دریای آب شور و برای تخم ریزی به رودخانه آب شیرین ( رودخانه های اطراف آبادان و اروندکنار ) مهاجرت میکنند. فصل تخم ریزی این ماهی از فصل بهار شروع می شود و تا پایان تابستان ادامه می یابد. منبع: تسنیم
شکم پر با حشوی محلی و مخصوص جنوبیها. جاتون حسابی سبززز. از همراهیتون ممنون و سپاسگذارم یک دنیا ممنون❤❤❤ #ماهی#صبور#کبابی#حشو#ناهار#آشپزخانه من
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.