ماهی صبور از ماهیان بومی کشور است. زیستگاه این ماهی رودخانههای اطراف شهر آبادان و اروندکنار به نامهای کارون، بهمنشیر و عمده صیدگاه آن در اروندرود است. این نوع ماهی مهاجر برای رشد و زیست در دریای آب شور و برای تخم ریزی به رودخانه آب شیرین (رودخانههای اطراف آبادان و اروندکنار) مهاجرت میکنند. فصل تخم ریزی این ماهی از فصل بهار شروع میشود و تا پایان تابستان ادامه مییاب
یکی از پرطرفدارترین روشهای پخت این ماهی پرکردن شکم آن با حشو است.
عکاسخونه آخرین خبر، جایی که شما کاربران تصاویر خود را برا ما ارسال میکنید تا با پروفایل خودتان منتشر شود
سير، گشنيز، تمر هندي به علاوه ماهي «صُبور»؛ بويي راه مياندازه كه دل هر آدم سيري رو ضعف ميبره. خاطرات قديميها هميشه خوش بو و رنگه، هرچند اين روزها كمتر ماهي صبور تو بازار ديده ميشه ولي تا چند سال ديگه جزو خاطرات ميشه. صبور ميرود كه ديگر نيايد / سدهايي كه روي رودخانه احداث ميشود و از ورود آب به رودخانه جلوگيري ميكند سبب تهديد نسل اين ماهيها شده است
ماهی صبور یکی از انواع ماهیان جنوب است که دارای استخوانهای بسیار تیزی میباشد، اما گوشت این ماهی دارای طعم و فواید بسیار زیادی است.
برای تهیه ماهی تنوری صبور در ابتدا داخل شکم ماهی را تمیز میکنیم و میشوییم. فلس ماهی را لازم نیست جدا کنیم. بهتر است مقداری شیره خرما بر پوست ماهی بمالیم
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.