شیرینی موچی ژاپنی: در این مطلب قرار است نگاهی بر یکی از همین رسوم خاص ژاپنیها بندازیم که سالیانه موجب مرگ و میر بسیاری میشود.
اصلیترین ماده تشکیل دهنده موچی نوعی آرد برنج ژاپنی است که طعم شیرینی دارد و به آن موچیکو (mochiko) میگویند. یکی از ویژگیهای این آرد، چسبناک بودنش است که علت اصلی کشنده بودن آن نیز محسوب میشود.
طرز تهیه موچی با طعمهای متنوع را به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید با سادهترین مواد موچی کاملا بهداشتی و تازهای را تهیه و نوش جان کنید.
موچی یکی از دسرهای جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست میشود و طعم متفاوتی دارد.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موچی ژاپنی و هزاران دستور دیگر و همچنین انواع لوازم قنادی در لوازم قنادی نارمیلا همراه با ارسال به سراسر کشور
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.