کباب سلطانی ایرانی ترکیبی از کباب برگ و کوبیده است که در این مقاله قصد داریم طرز تهیه این کباب خوشمزه را به همراه روش صحیح سیخ کردن کباب ارائه دهیم.
کباب با انواع گوشت و به روش های مختلف تحت عنوان کباب شامی، جوجه کباب، کباب ترکی و … تهیه می شود. در این میان کباب سلطانی، نوعی کباب است که متشکل از یک سیخ کوبیده و یک سیخ کباب برگ است. برای تهیه اکثر کباب های بازاری و رستورانی از گوشت گوساله استفاده می شود .
چلوکباب سلطانی محبوبترین غذایی ایرانی ، با دو سیخ کباب شامل یک سیخ کباب کوبیده و یک سیخ کباب برگ از راسته گوسفندی و یا فیله گوساله است.
طرز تهیه مواد تشکیل دهنده خوراک کباب سلطانی رستوران نفیس زنجان ترکیبات: ۲۰۰ گرم کوبیده ۳۰۰ گرم کباب برگ و دورچین سفارش اینترنتی به قیمت 200 هزار تومان
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.