کباب سلطانی ایرانی ترکیبی از کباب برگ و کوبیده است که در این مقاله قصد داریم طرز تهیه این کباب خوشمزه را به همراه روش صحیح سیخ کردن کباب ارائه دهیم.
در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب سلطانی آشنا کنیم.
کباب غذای مورد علاقه ما ایرانی هاست و هممون برای خوردنش اشتیاق داریم، کباب سلطانی هم یک نوعی از چندین نوع کبابه که طرفدارای زیادی داره. تو ادامه متن طرز تهیه کباب سلطانی رو می خونیم. با کافه لینک همراه باشید.
طرز تهیه مواد تشکیل دهنده خوراک کباب سلطانی رستوران نفیس زنجان ترکیبات: ۲۰۰ گرم کوبیده ۳۰۰ گرم کباب برگ و دورچین سفارش اینترنتی به قیمت 200 هزار تومان
یک بار برای همیشه، فرق کباب سلطانی و کباب بختیاری چیست؟ شاید امروزه همه ما کباب سلطانی را، یک کباب کاملا ایرانی بدانیم اما شاید برایتان جالب
در این مقاله قصد داریم تفاوت کباب سلطانی و کباب بختیاری وزیری آشنا نماییم. ارکیده جایی است که طعم اصیل این خوشمزه اصیل را میتوان چشید.
همین حالا چلو کباب سلطانی را با کمترین قیمت بازار خریداری کنید.
ترکیبات: یک سیخ کوبیده مخلوط گوساله و گوسفند، یک سیخ برگ گوشت فیله گوساله، دورچین ای شهی کز همه شاهان چو همی درنگرم خدمت توست گرامیتر و شایستهترم تا همی زنده بُوَم خدمت تو خواهم کرد از ره راست گذشتم گر ازین درگذرم یک سینی پرطمطراق از همنشینی کباب کوبیده مخلوط گوشت گوساله و گوسفند و کباب برگ فیله گوساله، گوجهی آتشینِ جگر پاره و مزین به دورچین الوان، چون همه فراهم شد کره تازه به زیر پلو پراکنید و چند قطره لیموی ترش یا نارنج تازه بچکانید و چشم ببندید و دهان بگشایید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.