با سپری شدن نیمه اردیبهشت ماه، برداشت بهاره برگ سبز چای از مزارع استان گیلان انجام می شود. طی سال زراعی گذشته 108 هزار تن برگ سبز چای به ارزش اقتصادی 2 هزار و 30 میلیارد ریال از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شد. استان های گیلان و مازندران بین 25 تا 28 هزار هکتار باغ چای دارند که 90 درصد این باغ ها در استان گیلان قرار گرفته است.
گروه استان ها- رئیس سازمان چای کشور گفت: حدود 5 الی 6 هزار هکتار از باغات چای رها شده در گیلان احیاء می شود.
برنج، گندم، انواع مرکبات بویژه پرتغال در این شهرستان کشت می شود ولی عمده سطح کشت خاک های املش به چای تخصیص یافته است. مناطق ییلاقی و باغات چای املش را با
با نزدیک شدن به اواسط بهار برداشت و فرآوری چای در مزارع استان گیلان آغاز شده است.
با نزدیک شدن به اواسط بهار،برداشت و فرآوری چای در مزارع استان گیلان آغازشده است.فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چایهای تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید میشود تصاویر زیر برداشت چای در شهرستان رودسر و فرآوری آن در کارخانه می باشد./ امید رجبی پور
با نزدیک شدن به اواسط بهار، برداشت و فرآوری چای در باغات تابستان نشین املش استان گیلان آغاز شده است.فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چاییهای تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است.گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد. که از این باغات ۱۱۵ هزار تن برگ سبز برداشت شود که ۴۵ هزار تن آن مربوط به چین بهاره است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.