با نزدیک شدن به اواسط بهار،برداشت و فرآوری چای در مزارع استان گیلان آغازشده است.فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران 55هزار خانوار چایکار و 25هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید می شود تصاویر زیر برداشت چای در شهرستان رودسر و فرآوری آن در کارخانه می باشد.
نود درصد باغهای چای شمال کشور در گیلان واقع است و برداشت برگ سبز چای در استانهای شمالی از نیمه فصل بهار آغاز میشود.
جز در تولید گندم در دیگر حوزه های زراعتی،حمایت کامل،جامع و سازنده ای از فعالان عرصه کشاورزی احساس نمی شود و به تعبیر برخی کارشناسان،ضرورت تبدیل حمایت های نیم بند به پشتیبانی های مؤثر در سال 1396 به شدت احساس می شود.
با سپری شدن نیمه اردیبهشت ماه، برداشت بهاره برگ سبز چای از مزارع استان گیلان انجام می شود. طی سال زراعی گذشته 108 هزار تن برگ سبز چای به ارزش اقتصادی 2 هزار و 30 میلیارد ریال از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شد. استان های گیلان و مازندران بین 25 تا 28 هزار هکتار باغ چای دارند که 90 درصد این باغ ها در استان گیلان قرار گرفته است.
برداشت "چین بهاره" برگ سبز چای در مزارع استان گیلان آغاز شد.
ایرنا - با نزدیک شدن به اواسط بهار ، برداشت و فرآوری چای
همزمان با سپری شدن نیمه اردیبهشت برداشت برگ سبز چای در باغات گیلان آغاز شده است. پیش بینی میشود امسال بیش از ۱۳۰ هزار تن برگ سبز چای از باغات چای گیلان و مازندران برداشت شود.
آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.