تاکو انواع مختلفی دارد، اما چیزی که در بین همه آنها مشترک است نان ترتیلا است.
تاکو مکزیکی با نان ترتیلا سرو می شود و میتوان آن را با گوشت گاو یا مرغ و حتی بوقلمون هم تهیه کرد. طرز تهیه این غذا نیاز به چند نوع ادویه تاکو مختلف دارد.
زمان آماده سازی 10 دقیقه زمان پخت 15 دقیقه برای 4 نفر مواد لازم برای تاکو مکزیکی برای مواد میانی: روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری گوشت گاو بدون چربی 455 گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم سیر خرد شده 2 قاشق چایخوری پودر چیلی 2 و 1/2 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 1/2 پیمانه استاک یا آب مرغ 1/3 پیمانه برای
پارسینه: تاکو در زبان لاتین به معنای لقمه است. نان اصلی تاکو ترتیلا است اما آن را با نان لواش و پیتا هم میتوانید درست کنید و یک فینگر فود ساده و کم هزینه و خوشمزه برای مهمانی و تولد و دورهمی هم هست.
تاکو معروفترین غذای مکزیکی پای خود را فراتر از مرزهای مکزیک گذاشته و در سراسر جهان طرفدارانی دارد.
آماده کردن ال پستور مانند کباب ترکی است و میتوان زمان پخت آن را کمی طولانی در نظر گرفت که بیشتر برای مهمانیها و دورهمیها مناسب است
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.