تاکو یکی از غذاهای مکزیکی است که طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد. برای تهیه تاکو از گوشت به همراه ادویه مخصوص تاکو استفاده میشود. ادویه تاکو شامل...
طرز تهیه تاکو یک رسپی سنتی مکزیکی است. تاکو به خاطر عطر و طعم عالی، آسانی پخت و شکل جذاب آن، شهرت جهانی دارد.
مواد لازم : روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری گوشت گاو بدون چربی ۴۵۵ گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم سیر خرد شده ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی ۱/۲ قاشق چایخوری زیره ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی ۱/۲ پیمانه استاک یا آب مرغ ۱/۳ پیمانه برای سرو تاکوها:...
ابتدا دو عدد پیاز متوسط رو پوست بکنید و بعد از شستن اگه دوست دارین پیاز مشخص باشه رنده ی ریز کنین ولی اگه دوست ندارین پیاز ها رو نگینی خورد کنین بعد تو تابه مقدار کمی روغن بریزید وقتی گرم شد پیازها رو توش تفت بدید روی پیاز کمی نمک و فلفل و زردچوبه بریزین و با قاشق هم بزنید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.