با نزدیک شدن به اواسط بهار، برداشت و فرآوری چای در باغات تابستان نشین املش استان گیلان آغاز شده است.فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چاییهای تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است.گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد. که از این باغات ۱۱۵ هزار تن برگ سبز برداشت شود که ۴۵ هزار تن آن مربوط به چین بهاره است.
مزارع و باغ های همیشه سبز چای، علاوه بر چشم نوازی همیشگی، گستره ای بی انتها و وسیع از زیبایی رو به چشمان هر بیننده ای سرازیر میکنند، گیاه چای آنقدر دست و دلباز است که سه بار در سال امکان برداشت را به کشاورزان مهربان می بخشد، و اگر خوش شانس باشید و پس از فصل برداشت به این مزارع زیبا سر بزنید چای تازه جان شما را از عشق مملو میکند، هرچند که محال است در هر فصل از سال به خانه یک باغ دار چای سر بزنی و با چای تازه دم از شما مهمان نوازی نکند، گویا این یک رسم دیرینه در مزارع چای سراسر جهان است.
پایگاه خبری تحلیلی اخبار قلم
رئیس اداره چای شهرستان املش گفت: چایکاران شهرستان املش 2934 تن بیشتر از سال گذشته برگ سبز چای برداشت کردند.
با نزدیک شدن به اواسط بهار، برداشت و فرآوری چای در باغات تابستان نشین املش استان گیلان آغاز شده است.فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چایی های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است.گیلان و مازندران 55هزار خانوار چایکار و 25هزار هکتار باغ چای دارد. که از این باغات 115 هزار تن برگ سبز برداشت شود که 45 هزار تن آن مربوط به چین بهاره است.
نخستین جشنواره چای املش در روستای گردشگری و قشلاقی «بیلیلنگه» استان گیلان با حضور چایکاران، مسئولان استانی، مردم و گردشگران برگزار شد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.