اکبر جوجه، یک غذای مشهور مازندرانی است که از جوجه مرغ سرخ شده در روغن و رب انار تشکیل می شود. این غذا با پلوی زعفرانی سرو می شود. - کجارو
اکبر جوجه یکی از خوشمزه ترین غذاهای مجلسی است که با مرغ پخته می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ شمالی را به روش های مختلف طبخ و سرو می کنند. برای تهیه این غذا
اکبر جوجه یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور باز میگردد. هنگام تهیه اکبر جوجه از روش خاصی برای مزهدار کردن و پخت مرغ استفاده میشود که طعم آن را بسیار متفاوت میکند.
طرز تهیه اکبر جوجه با شیر خوشمزه و ساده به روش شمالی اکبر جوجه با شیر یکی از رسپی های این غذای خوشمزه است که با طعم های متنوعی درست
اکبر جوجه یکی از غذاهای بسیار معروف مازندران است امروز در آلامتو طرز تهیه اکبر جوجه خانگی اصل با کره و رب انار را به شما آموزش خواهیم داد
دستور پخت اکبر جوجه با سس مخصوص توسط فاطمه جهان پیما - بسیار خوشمزه ویکی از غذاهایی با اصالت شمالی وطعم منحصر به فرد خودش را دارد. که طبق روش خونگی و دستور دوست شمالی عزیزم که راهنماییم کردن درست کردم. دستور پختش داخل پاپیون نبود ارسال کردم تا دوستان دیگه بتوانند این غذای بسیار خوشمزه را درست بکنند.
کبر جوجه را در واقع مرغ طعم دار شده با آبلیمو می باشد که در روغن سرخ می شود و به همراه رب انار و پلو زعفرانی سرو می شود.طرز تهیه اکبر جوجه آشنا...
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.