اگر میخواهید طرز تهیه اکبر جوجه به روش رستورانی به همراه تمامی فوت و فنهای آن را یاد بگیرید با اسنپ مارکت همراه شوید. در این مقاله اکبر جوجه خانگی خوشمزه
اکبر جوجه یکی از خوشمزه ترین غذاهای مجلسی است که با مرغ پخته می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ شمالی را به روش های مختلف طبخ و سرو می کنند. برای تهیه این غذا
روش پخت اکبر جوجه چندان پیچیده و سخت هم نیست حتی میتوان گفت که جزء غذاهای نسبتا ساده است، اما یک سری نکات و ریزه کاریهایی دارد که برای خوشمزهتر شدن آن باید رعایت کنید
راستش در مورد غذای خوشمزه و محبوب اکبر جوجه داستان های زیادی رو شنیدم که معروفترین اون ها مربوط هست به یک اکبرآقا و خانمش که سال های دور قهوه خانه ای که در مسیر منتهی به شمال کشور داشتن و از قضا تو اون قهوه خونه غذای خوشمزه و خونگی رو برای راننده های ماشین های سنگین سرو میکردن که آوازه اش به گوش خیلی ها میرسه. بعدها و با رونق گرفتن کار قهوه خانه اکبر آقا، کم کم اون رو تبدیل به رستوران می کنه و جوجه هایی خوش مزه و مخصوصی که حسابی معروف شدند تبدیل میشن به اکبر جوجه!
اکبر جوجه یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوکاه در استان مازندران می باشد. البته امروز با توجه به محبوبیت این غذای خوشمزه ، آنرا در تمام شهرهای کشورمان می توانید بیابید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.