یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی که بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی هم دارد ، چلو گوشت خانگی است.
چلو گوشت یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی است که خورشت آن با گوشت گردن، ماهیچه و... بسته به ذائقه افراد تهیه میگردد. برای آگاهی از فوت و فن پخت برنج با آشپزی ستاره همراه باشید.
برای تهیه چلو گوشت میتوانید براساس ذائقه خودتان از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید، اما معمولا چلو گوشتی که با گوشت گردن یا ماهیچه گوسفند تهیه شود بسیار لذیذتر است، اما همان طور که گفته شد این امر تا حدودی سلیقهای است چلو گوشت غذای نسبتا سادهای است
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.