تباهَگ یا تباهِگ یکی از خوراکهای سنتی سیستان و بلوچستان است. تباهگ در اصل یک روش نگهداری از گوشت است که بعد از آماده شدن، از آن استانبولی بلوچی تهیه میکنند.
چنگال، چنگالی یا چنگمال یک غذای قدیمی و ساده است این غذا در سیستان و بلوچستان یکی از غذاهای شب یلدا است.
معروفترین غذاهای سیستان و بلوچستان کدامند؟ در سفر به چابهارو زابل چه بخوریم؟ روش پخت غذاهای سنتی سیستان و بلوچستان،
سلام بچه ها بَتُّ ماش یکی از غذاهای محلی بلوچستان که تو روزهای بارونی ۹۰ درصد مردم نهارشونه😂اصلا تو روزای بارونی گونی گونی ماش فروخته میشه تو شهر ما همه دنبال
در این صفحه با یکی از بهترین تفریحات در چابهار یعنی چشیدن طعم غذاهای محلی چابهار آشنا می شوی به همراه کاملترین جزییات و عکس های خوراکی های محلی در چابهار
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.