گوچو جانگ (gochujang، رب فلفل قرمز)، دئو جانگ (Doenjang، فرآوردهای تخمیری از سویا) و گانجانگ (ganjang، نوعی سس مایه سویا) مثلث مقدس را در غذاهای کُرهای تشکیل میدهند.
غذاهای کرهای از محبوبترین و سالمترین غذاها در بینالمللی محسوب میشوند و از اینرو، رستورانهای کرهای متعددی در تهران تاسیس شدهاند.
در این مطلب می خواهیم غذاهای کره جنوبی را به شما معرفی کنیم. در این سفر خوشمزه و رنگارنگ با دسرهای کره ای و انواع نوشیدنی های کره ای نیز آشنا خواهیم شد. بدون ش.
غذاهای کرهای بیشتر از سبزیجات تازه، آبزیان، ادویههای تند، رشته، زنجبیل و روغن کنجد تهیه میشوند. این مواد اولیه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز بیماریهای شایع مانند سرطان جلوگیری میکنند. - ایوار
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.