فرهنگ غذایی کره جنوبی با وجود تنوع بیشماری از غذاهای لذیذ، اشتهابرانگیز و متفاوت بخش مهمی از هویت ملی کرهایها به حساب میآید. - کجارو
در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از خاصترین و در عین حال معروفترین غذاهای کرهای را به شما آموزش دادهایم.
غذاهای کرهای بیشتر از سبزیجات تازه، آبزیان، ادویههای تند، رشته، زنجبیل و روغن کنجد تهیه میشوند. این مواد اولیه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز بیماریهای شایع مانند سرطان جلوگیری میکنند. - ایوار
در این مطلب 17 تا از معروفترین غذاهای کره ای و طرز تهیه آنها را میبینیم. کیمباپ، رامیون، کیمچی، جاجانگمیون، دوکبوکی و... با ما همراه باشید.
غذاهای کشورهای آسیای شرقی سر شار از ویتامین های A و B و C میباشد رول ماهی تند* نودل چو مِین * سوشی * دوکبوکی * توفو کره ای * رب…
کره حدود ۶۰ سال پیش با وضعیت فقر شدیدی روبرو بود، به دلیل کمبود غذا مردم مجبور به خوردن چیزهای مختلفی شدند که بعد از سالها همچنان در فرهنگ غذایی آنان باقی مانده است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.