این روزها بانوان ارومیه به سبب دسترسی به برگ های نو روئیده باغات انگور این شهر بهترین دلمه های برگ مو را درست می کنند و سفره های افطار خیلی از منازل به این غذای پر خاطره آراسته می شود.
طرز تهیه دلمه پیاز : آب روی لپه خیسشده را خالی کرده و آن را در قابلمهای حاوی مقداری آب جوش، روی حرارت ملایم، بریزید تا بهمدت 3ساعت بپزد.
دلمه برگ مو خوراکی سنتی است که به عنوان پیش غذا و غذای اصلی زینت بخش سفره ایرانی است. عمو آشپز شما را با دستور پخت دلمه برگ مو آشنا میکند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.