این روزها بانوان ارومیه به سبب دسترسی به برگ های نو روئیده باغات انگور این شهر بهترین دلمه های برگ مو را درست می کنند و سفره های افطار خیلی از منازل به این غذای پر خاطره آراسته می شود.
طرز تهیه دلمه پیاز : آب روی لپه خیسشده را خالی کرده و آن را در قابلمهای حاوی مقداری آب جوش، روی حرارت ملایم، بریزید تا بهمدت 3ساعت بپزد.
امروز با یه غذای خوشمزه و پر طرفدار یعنی دُلْمه در خدمتتون هستم امیدوارم که بپسندین. معرفی دُلْمه: دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمهای ترکی به معنی «پُرشده»است.دلمه را میتوان با برگ انگور (متداولترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال 2017 جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی
طرز تهیه دلمه فلفل را به شما آموزش دهیم. دستور پخت دلمه با فلفل دلمه ای با دلمههای دیگر تفاوت زیادی ندارد؛ فقط باید به مدت زمان پخت بیشتر دقت کنید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.