عکس

عکس موچی رنگی

فرارو | طرز تهیه انواع موچی اصل ژاپنی

فرارو | طرز تهیه انواع موچی اصل ژاپنی

طرز تهیه موچی با طعم‌های متنوع را به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید با ساده‌ترین مواد موچی کاملا بهداشتی و تازه‌ای را تهیه و نوش جان کنید.

موچی رنگی | سرآشپز پاپیون

موچی رنگی | سرآشپز پاپیون

طرز تهیه موچی ژاپنی ساده و خوشمزه توسط Lida Aali

طرز تهیه موچی ژاپنی ساده و خوشمزه توسط Lida Aali - کوکپد

عکس غذای موچی

عکس غذای موچی

طرز تهیه موچی؛ دسری متفاوت و جذاب

طرز تهیه موچی؛ دسری متفاوت و جذاب - همشهری آنلاین

موچی یکی از دسرهای جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست می‌شود و طعم متفاوتی دارد.

طرز تهیه موچی بدون توت فرنگی

طرز تهیه موچی بدون توت فرنگی

کیک برنجی ژاپنی یا موچی را می‌توان با مغزهای مختلفی مانند شکلات، ژله، مربا و میوه‌های تازه تهیه کرد، ژاپنی‌ها این خوراکی خوشمزه را به عنوان هدیه به عزیزان خود طبخ می‌کنند.

چگونه در خانه موچی درست کنیم؟

چگونه در خانه موچی درست کنیم؟

موچی نوعی کیک برنجی ژاپنی است که بیشتر در سال نوی ژاپنی سرو می‌شود.

موچی چیست / معرفی و طرز تهیه این شیرینی ژاپنی / این دسر این روزا ...

موچی چیست / معرفی و طرز تهیه این شیرینی ژاپنی / این دسر این روزا ...

موچی چیست؟ موچی واژه‌ای است که به انواع کیک‌های برنجی ژاپنی با سبک‌ها و طعم‌های متفاوت اطلاق می‌شود. البته در ژاپن، کلمه موچی «mochi» یا اُ-موچی «o-mochi» فقط برای موچی‌های سنتی ساده‌ به کار می‌رود. این موچی‌ها که درونشان از ماده‌ای شیرین و خوش‌طعم‌ پر شده است، معمولا تازه و خشک مصرف می‌شوند. سایر انواع شیرینی موچی اسم‌های خاصی مثل موچی‌گاشی (mochigashi) دارند. بنابراین موقع درست‌کردن موچی باید بدانید چه نوع موچی‌ای می‌‌خواهید.

دسر موچی

دسر موچی

عضویت در خبرنامه

رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.