طرز تهیه موچی با طعمهای متنوع را به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید با سادهترین مواد موچی کاملا بهداشتی و تازهای را تهیه و نوش جان کنید.
موچی یکی از دسرهای جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست میشود و طعم متفاوتی دارد.
کیک برنجی ژاپنی یا موچی را میتوان با مغزهای مختلفی مانند شکلات، ژله، مربا و میوههای تازه تهیه کرد، ژاپنیها این خوراکی خوشمزه را به عنوان هدیه به عزیزان خود طبخ میکنند.
موچی نوعی کیک برنجی ژاپنی است که بیشتر در سال نوی ژاپنی سرو میشود.
موچی چیست؟ موچی واژهای است که به انواع کیکهای برنجی ژاپنی با سبکها و طعمهای متفاوت اطلاق میشود. البته در ژاپن، کلمه موچی «mochi» یا اُ-موچی «o-mochi» فقط برای موچیهای سنتی ساده به کار میرود. این موچیها که درونشان از مادهای شیرین و خوشطعم پر شده است، معمولا تازه و خشک مصرف میشوند. سایر انواع شیرینی موچی اسمهای خاصی مثل موچیگاشی (mochigashi) دارند. بنابراین موقع درستکردن موچی باید بدانید چه نوع موچیای میخواهید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.