خورش فسنجان از محبوبترین خورشهای ایرانی است. خاستگاه این خورش گیلان است اما در سراسر ایران تقریبا با دستورپخت یکسان تهیه میشود.
خورشت فسنجون یا فسنجان یکی از خوشمزهترین خورشتهای ایرانیه و از قدیمیترین غذاهای سنتی ایرانی محسوب میشه که قدمتش مربوط به دوره ساسانیانه. خاستگاه این خورشت به استان گیلان برمیگرده اما به دلیل طعم بینظیر و خوشمزهاش، توی اکثر شهرهای دیگهی ایران هم طرفدار داره. این غذا معمولاً با گوشت مرغ یا گوشت قلقلی و …
خب دوستان این هفته با غذای پر طرفدار فسنجان در خدمتتون هستم امیدوارم که خوشتون بیاد :) تاریخچه و معرفی فسنجان:
خانه آشپزی | آموزش آشپزی ،آموزش دسر و سالاد ، آموزش کیک و شیرینی ،آموزش بستنی و ژله ،آموزش آشپزی رژیمی ،آموزش سفره آرایی ، غذاهای ایرانی و فرنگی
سفارش کباب ، جوجه ، مرغ / رستوران زاینده رود
یکی از خورش (خورشت)های اصیل ایرانی خورشت فسنجون است که با گردوی چرخ کرده تهیه میشود.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.