طرز تهیه خورش مرغ افشاری خوشمزه به روش مجلسی خورش مرغ افشاری یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی
بعد از این که خورشت جا افتاده و روغن انداخت باید چوب دارچین را خارج کنید و به مواد کمی زعفران اضافه کنید.
پارسینه: تقریبا می توان گفت خورشت مرغ، یکی از ده غذای پر طرفدار ایرانی است که کمتر ایرانی می توان یافت که آن را دوست نداشته باشد. به دلیل همین محبوبیت تصمیم گرفتیم تا طرز تهیه خورشت مرغ جا افتاده و آبدار را برای شما آموزش دهیم.
خورشت مرغ یکی از غذاهای مجلسی و محبوب برای ایرانیان است، اگر این خورشت انتخاب شما برای مهمانی است میتوانید با فوت و فن هایی طعم این غذا را به یاد ماندنی کنید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.