طرز تهیه کامل میرزا قاسمی با آموزش مرحله به مرحله با عکس. میرزا قاسمی یک غذای شمالیه که در رستوران ها بعنوان پیش غذا هم سرو میشه. نکات خوشمزه شدن میرزاقاسمی
ابتدا بادمجان ها را شسته و آماده کباب کردن می کنیم و روی پوست آن ها به صورت خط های با چاقو وارد می کنیم تا در حین کباب شدن مغز پخت شوند.
خیلی از افراد به دلیل خوشمزه بودن غذاهای گیلانی مخصوصا میرزاقاسمی گیلانی به دنبال طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی هستند. ما در بارکوفود نحوه .....
ميرزا قاسمى اغلب با كته و ماهى شور روى پلو گذاشته شده يا با ماهى دودى و ترشى هفت بيجار خورده مىشود مواد لازم 1_ بادنجان درشت غير تخمى _ 10 عدد (2 كيلو) 2_ تخم مرغ _ 3 تا 4 عدد 3_ سير _ يك و نيم بته 4_ نمك و فلفل _ به
میرزا محمد قاسم خان قاجار که پس از بازگشت از سفر روسیه به دستور ناصرالدین شاه والی خطه گیلان شد، با ترکیب مواد غذایی گوناگون توانست یکی از خوشمزهترین و معروفترین غذاهای شمالی را ابداع و به نام خود در تاریخ ثبت کند.
میرزاقاسمی یکی از غذاهای معروف شمال کشور می باشد.
طرز تهیه میرزا قاسمی , -ابتدا بادمجان ها را شسته و آماده کباب کردن می کنیم و روی پوست آن ها به طول خط های با چاقو وارد می کنیم.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.