در ادامه این خبر طرز تهیه میرزا قاسمی به روش سنتی را به شما اموزش می دهیم.
روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا
میرزا محمد قاسم خان قاجار که پس از بازگشت از سفر روسیه به دستور ناصرالدین شاه والی خطه گیلان شد، با ترکیب مواد غذایی گوناگون توانست یکی از خوشمزهترین و معروفترین غذاهای شمالی را ابداع و به نام خود در تاریخ ثبت کند.
One of the primary destinations in Iran is its northern cities, which annually attract numerous travelers and tourists. These cities, in ad
ميرزا قاسمى اغلب با كته و ماهى شور روى پلو گذاشته شده يا با ماهى دودى و ترشى هفت بيجار خورده مىشود مواد لازم 1_ بادنجان درشت غير تخمى _ 10 عدد (2 كيلو) 2_ تخم مرغ _ 3 تا 4 عدد 3_ سير _ يك و نيم بته 4_ نمك و فلفل _ به
ما در این مطلب ۳ روش طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد.
میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میرزا قاسمی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری میرزا قاسمی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.