مشخصات: ، تعداد خارهای آبششی ۱۹-۱۴ عدد، دندان حلقی یک ردیفی با فرمول ۵-۵، دهان تحتانی و نیمه هلالی، دارای برجستگی تیز (Keel) بر روی ساقه دمی، در زمان تولید مثل (مهاجرت به رودخانه) پشت و دو طرف بدن تیره، قسمت شکم رنگ روشن، رنگ بالهها متمایل به قرمز، البه بالههای پشتی و دمی تیره […]
چون توضیحی تو پاپیون ندیدم توضیح مختصر میدم ماهی سیاه کولی فرق زیادی با گونه های دیگه داره و طبخش خیلی حساسه تا به طعم رویاییش برسید بدون روغن و با پوست توی یه ماهی تابه نجسب که حسابی داغ شده ماهی هارو میچینیم و بعد از رنگ گرفتن پوست میچرخونیم تا اونورشم رنگ بگیره و از تابه در میاریم تا به سادگی پوستش رو ازش جدا کنیم و با همون خاویاری که توی شکمش هست یا همون محتویاتش توی روغن داغ سرخ میکنیم و نوش جان میکنید اکر قرار باشه با پوست سرخ بشه طعم ماهیای دیگرو میده اما با این روش که روش رایج گیلانی هست طعم واقعیرو حس میکنید و همچنین طعم عالی محتویات شکمش یادتون باشه سیاه کولی با کولی فرق زیادی داره نوش جونتون👌👌
ماهی کولی دارای مواد مغذی است. این ماهی ها ممکن است کوچک باشند، اما آنها شامل مواد معدنی و ویتامین های بسیاری هستند .حاوی پروتئین، چربی های سالم برای قلب و ویتامین ها و مواد معدنی مهم هستند.در ادامه با ما همراه باشید.
روش صید و طعمه ماهی شاه کولی و کاس ماهیگیری در دریای خزر شمال مقاله ای کامل از تهران فیشر در خصوص ماهی های کاس کولی و سیاه کولی و شاه کولی
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.