چون توضیحی تو پاپیون ندیدم توضیح مختصر میدم
ماهی سیاه کولی فرق زیادی با گونه های دیگه داره و طبخش خیلی حساسه تا به طعم رویاییش برسید
بدون روغن و با پوست توی یه ماهی تابه نجسب که حسابی داغ شده ماهی هارو میچینیم و بعد از رنگ گرفتن پوست میچرخونیم تا اونورشم رنگ بگیره و از تابه در میاریم تا به سادگی پوستش رو ازش جدا کنیم و با همون خاویاری که توی شکمش هست یا همون محتویاتش توی روغن داغ سرخ میکنیم و نوش جان میکنید
اکر قرار باشه با پوست سرخ بشه طعم ماهیای دیگرو میده اما با این روش که روش رایج گیلانی هست طعم واقعیرو حس میکنید و همچنین طعم عالی محتویات شکمش
یادتون باشه سیاه کولی با کولی فرق زیادی داره
نوش جونتون👌👌