بعد از مدتها دوباره نام بازی ترسناکی به نام چالش مومو و ارسال کلیپهای آن بر سر زبانها افتاده است. گفته میشود چالش مومو باعث رشد خشونت و اقدام به خودکشی در کودکان میشود. در همین باره رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: در روزهای اخیر دوباره شاهد مطرح شدن چالش مومو در سطح برخی استانهای کشور به خصوص استانهای جنوبی بوده ایم و برخی کاربران که بیشتر آنها دانش آموز بوده اند پیامهایی حاوی محتوا و تصاویر مومو دریافت کرده اند. اما چالش مومو چیست؟
به تازگی «مومو» پا به دنیای دانش آموزان گذاشته و به کابوس شبانه آنها تبدیل شده است و در مقاطعی خواب شب را از چشمان کودکان ربوده است.
روز گذشته، خبری در رسانهها مبنی بر خودکشی پسر ۱۱ ساله خوزستانی به دلیل چالش «مومو» منتشر شد. سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی و ارتباطات پلیس فتا در گفتوگو با خبرآنلاین میگوید: «خبر فوت دانشآموز ۱۱ ساله اهوازی به دلیل چالش مومو به هیچ عنوان تایید نشده است. تا این لحظه که با شما صحبت میکنم، هیچگونه شواهدی دال بر اینکه این چالش در کشور ما در حال انجام است، وجود ندارد و هیچ مدرکی هم مبنی بر اینکه از طریق تماس یا پیام در شبکههای اجتماعی بتوان کسی را هک کرد، وجود ندارد؛ هک یا دسترسی غیر مجاز به دادههای افراد، پروتکل و پروسه خاص خودش را دارد.»
مومو در حقیقت یک اکانت واتس اپ است که تصویر پروفایل آن، تصویری از یک دختر است که به شکل بسیار زشتی همراه با یک خنده جوکر مانند، در آمده است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.