پلیس فتا ناجابا اشاره به ارسال کلیپهای مومو برای برخی کاربران به خصوص دانش آموزان اعلام کرد: والدین تهدیدات ارسال کنندگان کلیپهای مومو را جدی نگیرند و استرس و اضطراب به فرزندان خود منتقل نکنند.
در این خبر به ماجرای مرگ نوجوان اهوازی مانی پورحامدی به علت چالش مومو می پردازیم.
روز گذشته، خبری در رسانهها مبنی بر خودکشی پسر ۱۱ ساله خوزستانی به دلیل چالش «مومو» منتشر شد. سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی و ارتباطات پلیس فتا در گفتوگو با خبرآنلاین میگوید: «خبر فوت دانشآموز ۱۱ ساله اهوازی به دلیل چالش مومو به هیچ عنوان تایید نشده است. تا این لحظه که با شما صحبت میکنم، هیچگونه شواهدی دال بر اینکه این چالش در کشور ما در حال انجام است، وجود ندارد و هیچ مدرکی هم مبنی بر اینکه از طریق تماس یا پیام در شبکههای اجتماعی بتوان کسی را هک کرد، وجود ندارد؛ هک یا دسترسی غیر مجاز به دادههای افراد، پروتکل و پروسه خاص خودش را دارد.»
کاربران فضای مجازی در واکنش به خبر چالش جدید مومو با ابراز نگرانی از این چالش مجازی پستهایی را در توییتر به اشتراک گذاشتند.
مومو اسم یک عروسک زشت ژاپنی هست که این روزها در شبکه ی اجتماعی واتساپ در حال جولان دادن و قربانی گرفتن است. در حقیقت یک اکانت واتساپ است که تصویر پروفایل آن، تصویری از یک دختر است که به شکل بسیار زشتی همراه با یک خنده جوکر مانند، در آمده است. منبع: اعتماد
چالش مومو تصویری ترسناک از زنی با ویژگیهای گروتسک و برآمدگی چشم است که احتمالاً بر گرفته از کار هنرمند ژاپنی Midori Hayashi است (هایاشی هیچ ارتباطی با بازی ندارد).
معاون اجتماعی و ارتباطات پلیس فتا اعلام کرد: با پیگیریهای انجام شده، چند نفر در رابطه با چالش مومو در استان هرمزگان دستگیر شده اند و هدفشان را بازی و سرگرمی و تشویش اذهان عمومی اعلام کرده اند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.