انواع نان:معرفی انواع نان های مرسوم، متداول و همچنین پرطرفدار ایران از جمله نان بربری،نان سنگگ،نان تافتون،نان شیرمال،نان لواش
یکی از مواد غذایی پر مصرف در سفره های ایرانی، انواع نان است. امروزه نان های فانتزی زیادی نظیر باگت، سوخاری، ساندویچی و غیره در نانوایی ها و به صورت خانگی طبخ
انواع نان ترکی را به شما معرفی خواهیم کرد. خمیر یوفکا چطور تهیه میشود؟ چه زمانی سیمیت در ترکیه ممنوع شد و چرا؟ چطور زنان ترک بهترین نان ترکی را آماده میکنند؟ راز درست کردن بورک چیست و چطور بورک را از خمیر یوفکا تهیه میکنند.
پختن نان در خانه تجربه جذابی است که میتواند بسیار آرامشبخش باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان بربری سنتی در فر را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه نان صبحانه خانگی خوشمزه و شیرین با فر و بدون فر نان صبحانه یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که در کشورهای مختلف با روش
نان شیرین صبحانه بوی عطر هل داره و برای صبحانه همراه با پنیر عالیه. حس خوبیه که صبح بوی نون تازه توی خونه بپیچه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این نان خوشمزه را ببینیم.
نان کروسان خصوصاً نان کروسان شکلاتی از جمله نانهایی که به تازگی طرفداران بسیاری پیدا کرد. با مطالعه طرز تهیه کروسان با دستور ساده و کاربردی میتوانید صبحانه یا عصرانهای دلچسب فراهم آورید.
در این مطلب با پرطرفدارترین نانهای ایرانی، انواع نان محلی، نانهای فانتزی و معروف بینالمللی و ارزش غذایی انواع نان (کالری نان تافتون، کالری نان سنگک و...) آشنا میشویم.
نان فانتزی عصرانه = شیر ولرم را با خمیر مایه مخلوط کنید سپس شکر ، روغن یا کره اب شده را نیز اضافه نمائید , ...
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.