خورش شیرین قاتوق یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه گیلانی است که طعم ملسی دارد و از ترکیب مرغ با آلو، قیصی، کشمش پلویی و... تهیه میشود.
شیرن قاتق غذایی خوش طعم و مزه است که از دل جنگل های شمال و ازدامان خانه های گیلانی برخواسته و توجه شکم گردان را به خود جلب کرده است. بد نیست بدانید که شیرین قاتق گیلان را با نام خورشت آلو قیسی هم می شناسند. گرچه طرز تهیه این خورش به تجربه و مهارت بالایی نیاز دارد اما لازم نیست نگران باشید، چون هرکاری اولش سخت است!
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.