طرز تهیه خورشت قلیه میگو ، یکی از خوش طعم ترین غذاهای جنوب ایران. در این دستور نکات طلایی طبخ این خورشت دریایی بی نظیر را مرحله به مرحله خواهید دید.
نکتهای که طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی را دشوار میکند پاک کردن ماهی تازه است. در این آموزش آشپزی تصویری طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی را آموزش میدهیم.
غذاهای محلی استان بوشهر طعمی بینظیر
غذاهای سنتی اهواز با طعم ادویه ای تند و تیز و طرز تهیه غذاهای سنتی اهواز طرفداران زیادی دارد که در این مطلب به معرفی آن پرداخته ایم.
جنوبیها خورش معروفی دارند به نام قلیه که آن را هم با ماهی میپزند و هم با میگو. میگو این خورش را بسیار لذیذ میکند.
بوشهر شهری بندری در مجاورت خلیج فارس است و به دلیل این موقعیت تجاری و استقرار صنایع در صد سال اخیر دارای ترکیب جمعیتی متنوعی است که از نقاط مختلف ایران برای کار به این منطقه آمدهاند. در عین حال جمعیت بومی و خونگرم بوشهر متشکل از مردمانی فارس، عرب، لر، ترک قشقایی است.
قلیه ماهی یکی از خورشتهای سنتی و بسیار خوشمزه جنوبی است که با ماهی یا تن ماهی تهیه میشود. با طرز تهیه قلیه ماهی بوشهری خوشمزه آشنا شوید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.