شیر پاستوریزه بهتر است یا شیر محلی؟
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از آلوده نبودن شیرهای پاستوریزه و صنعتی خبر داد و تاکید کرد: هم استانیها بدون نگرانی شیر پاستوریزه مصرف کنند.
بهادر حاجی محمدی " که بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران معرفی شد، در برنامه " سلام صبح بخیر " شبکه ۳ سیما مطرح کرد و مدعی شد؛ شیرهای پاستوریزهای که از سوپرمارکتها تهیه میشود مقدار زیادی آلودگی به سم افلاتوکسین دارند. سمی که به منجر به سرطان کبد میشود.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.