همه چیز درباره چای کوهی: خواص، طبیعت، فواید مصرف، ترکیبات، مضرات، طرز استفاده، فراورده های دارویی چای کوهی
چای کوهی یا پشمینه یکی از انواع گونههای گیاهی بومی کشور ایران است و خواص دارویی منحصر به فردی دارد که در مطلب پیش رو به معرفی این گیاه معطر دارویی میپردازیم.
یک فنجان دمنوش چای کوهی، هفتهای دو یا سه بار در افرادی که طبیعتی سرد دارند، سبب بهبود روند گوارش غذا، تنظیم ایمنی، خواب، اشتها و حافظه و البته جلوگیری از بروز بیماریهای سخت علاج خواهد شد.
همه چیز درباره دمنوش چای کوهی (هوفاریقون ): خواص، طبیعت، فواید مصرف، ترکیبات، مضرات، طرز استفاده، فراورده های دارویی دمنوش چای کوهی (هوفاریقون )
رکنا: خواص چای کوهی را در ادامه خواهید خواند.
چای کوهی، سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد و به درمان سرماخوردگی کمک میکند. این چای خلطآور بوده و در درمان برونشیت و آسم مؤثر است. همچنین چای کوهی سوزش معده و زخم معده را بهبود میبخشد، از اضطراب کاسته و موجب خواب راحت و عمیق میشود.
چای کوهی یک گیاه خودرو است و بیشتر در مناطق کوهستانی رشد میکند که فواید و خواص دارویی زیادی نیز دارد.
Just another WordPress site
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.