زادگاه قابلی پلو شمال کشور افغانستان و شهر مزارشریف است، این غذای سنتی با برنج، گوشت، پیاز، روغن، هویج، کشمش، زیره و ادویه ساخته میشود.
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
غذاهای افغانی و غذاهای افغانی کدامند و غذای معروف افغانستان چیست و خوراک مخصوص افغانستان را در نیک صالحی بخوانید
دویچه وله - به مناسبت
آشک، منتو، ای خانم، بولانی، ای بانو و قابلی از غذاهای اصیل افغانستانی است که در منطقه گلشهر مشهد توسط آشپزهای مهاجر افغانستانی تهیه می شود. عکس: بصیراحمد...
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.