سرگذشت بارگاه سید شهیدان عالم، کم از سرگذشت کاروان اهل بیت -علیهم السلام- از مدینه تا کربلا و از کربلا تا شام ندارد. این مضجع شریف و این خاک قدسی از فردای عاشورای 61 هجری تاکنون شاهد آبادانی ها و تخریب های متعدد بوده است. مهم آن است که در هر عصر و زمانی، آباد کننده آن نماینده جبهه حق و تخریب کننده آن نماینده جبهه باطل و شیاطین بوده است.
روزگاری نه چندان دور، دیدن حتی تصویری از ضریح 6گوشه امام حسین (ع) تبدیل به آرزویی برای هموطنان ما شده بود.آن زمان حتی کسی تصور نمیکرد که افتخار ساختن ضریح جدید سیدالشهدا(ع) نصیب ایرانیان شود.
دستگاههای اسکن لیزری که در پروژه های مختلف، تا عمق 20 متر را نمایش می دهند، در مرقد مطهر امام حسین(ع) بیش از چهار متر را نشان نمی دهند و توان بیشتری ندارند؛ علمایی مانند آیت الله بحرالعلوم معتقدند که پیکر سالار شهیدان در عمق هشت متری زمین قرار دارد.
رکنا: ضریح امام حسین (ع) شش گوشه دارد به راز شش گوشه بودن قبر حضرت سیدالشهدا(ع) در این مطلب پی ببرید.
در روز سوم شعبان سال چهارم هجری، دومین فرزند حضرت زهرا(س) و امام علی(ع) پا در عرصه خاکی نهاد و به این ترتیب پنجمین معصوم عصمت و طهارت طلوع کرد.
تیم مهندسی بعد از ۸ متر گودبرداری و خاکبرداری به منطقهای میرسد که همان زمینی بوده که در روز عاشورای سال ۶۱ هجری(قمری) محل نبرد و درگیری طرفین قرار گرفته.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.