آنطور که از آمارها برمی آید هر کارگاه طلاسازی به ازای ساخت هر کیلو طلا، مقداری طلای پرتی دارد که قال کارها می توانند حدود سه درصد از آن را بازیافت کنند و به صورت طلای 24 عیار در اختیار کارگاه قرار دهند.
طلاسازی یکی از شغلهایی است که قدمت آن به چند صد سال پیش برمیگردد. در این شغل افراد فلزهای گرانبها مانند طلا، نقره، پلاتین و… را ذوب میکنند و آنها را در طرح و نقشهای مختلف و جذاب روانه بازار میکنند.
کارگاههای طلا سازی در اصفهان به دلیل استفاده از تجهیزات مدرن و پیشرفته ساخت خود و نیروی انسانی ماهر، جزء کارگاههای شناخته شده در ایران است. در کارگاه طلاسازی به ترتیب ایده پردازی، طراحی و پیاده سازی، قالب سازی سه بعدی، ریخته گری، در مرحله آخر تمیز کاری، پرداخت و اعمال ابزار بر روی مدل و بعد از جلا زدن و شستشو مدل به مرحلهی نهایی یعنی آبکاری میرسد، زیرا آب و رنگ مدل، یکی از مهمترین فاکتورهای اصلی است.
همشهری آنلاین: طلای زینتی از طراحی تا ساخت نمونه اولیه مراحل مختلفی دارد. در کارگاههای طلاسازی بعد از ایده پردازی، کار طراحی و پیاده سازی از طریق قالب سازی توسط دستگاههای پرینتر سه بعدی آغاز میشود.
طلاسازان ایرانی می توانند با استفاده از ایده ها و طرح های نو به سمت بازارهای منطقه و جهان قدم بردارند و سبک های جدیدی تعریف کنند.این ایده ها درکنار تجربه داران می تواند باعث شود که ایران هم مانند ترکیه سهم خوبی در بازار جهانی داشته باشد.در کارگاه طلاسازی به ترتیب ایده پردازی،طراحی و پیاده سازی،قالب سازی سه بعدی،ریخته گری،در مرحله آخر تمیز کاری،پرداخت و اعمال ابزار بر روی مدل و بعد از جلا زدن و شستشو مدل به مرحله ی نهایی یعنی آبکاری می رسد زیرا آب و رنگ مدل، یکی از مهمترین فاکتورهای اصلی می باشد.
طلاسازی یکی از شغلهایی است که قدمت آن به چند صد سال پیش برمیگردد.در این شغل افراد فلزهای گرانبها مانند طلا نقره پلاتین و…را ذوب میکنند و آنها را در طرح و نقشهای مختلف و جذاب روانه بازار میکنند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.