پرورش ماهیان خاویاری عمدتا با هدف تولید گوشت یا خاویار صورت می پذیرد. لذا انتخاب نوع و گونه مناسب برای پرورش از اهمیت ویژه برخوردار است.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در تمام بخشهای شیلات نیاز به دانش روز جهان احساس میشود و بسیاری از مشکلات موجود در راه صنعت شیلات بدون ارتباط با شرکتهای دانش بنیان و صاحبنظران داخلی و خارجی برطرف نخواهد شد.
گفتنی است، با توجه به در معرض انقراض بودن این گونه های نادر محدودیت های صید بسیاری برای ماهیان خاویاری در نظر گرفته شده است.
ماهی خاویار با نام تجاری استورژون از خانواده تاس ماهیان است و گونههای آبزی کمنظیری هستند که دارای قدمت چند صد میلیون ساله که عصر ژوراسیک باز میگردد است.
این ویدیو درباره فرآیند پرورش و تهیه یکی از گرانترین غذاها یعنی ماهیان خاویار است. ماهیان خاویاری از باستانیترین ماهیهای زنده امروز هستند اما خوشبختانه، فرآیند پرورش مصنوعی آنها موفق بوده است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.