سلام دوستای مهربونم🌸
ممنونم که هستید و محبتتون همیشه ساری و جاری هست🙏
ممنونم از احوالپرسیاتون🙏
واقعا نمیشه در مقابل مشیت الهی چون و چرا آورد و باید فقط صبر کرد و توکل😔🙏وضعیت خواهرم تغییری نکرده و همچنان در همون حالت هس،دکترا میگن باید صبر کنید😓و ما هم تنها کاری که تو این شرایط ازمون برمیاد صبر و دعاست🤲
عکس مربوط به خرداد ماه هس منطقه شش پیر از توابع استان فارس🍀
دستور کیک دورنگ رو قبلا گذاشتم اما بازم براتون مینویسمش:
مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲/۵ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
۱.طبق روال همیشگی تمامی مواد را به دمای محیط میرسانیم،آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کنار میگذاریم
۲.شکلات تخته ای را خرد کرده و بن ماری میکنیم
۳.تخم مرغها را همراه با وانیل و شکر بخوبی میزنیم تا غلیظ و کشدار و حجیم شده و شکر حل شود(حدود ۵ دقیقه بسته به توان همزن)
۴.شیر و روغن را افزوده و در حد ترکیب شدن میزنیم
۵.آرد را در سه مرحله به مواد افزوده و با لیسک ترکیب میکنیم
۶.مقداری از مواد را در کاسه ای جدا گانه ریخته و با پودر کاکائو و شکلات آب شده (ک از حرارت افتاده اما هنوز کاملا در حالت ذوب میباشد) کاملا ترکیب میکنیم تا یکدست شود.
۷.قالب شیفون دار سایز ۲۵ را آماده کرده و کمی از مواد سفید میریزیم ،در ادامه مایع شکلاتی را ریخته سپس مابقی مواد سفید را روی آن ریخته و کیک را درون فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
با توجه به متغیر بودن دما و میزان حرارت فرها بعد از این مدت چک میکنیم،بعد از پخت از فر بیرون آورده و زمانی که از حرارت افتاد براحتی از قالب جدا میکنیم
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
پیشاپیش از کامنتهای قشنگتون ممنونم🙏
#کیک_دورنگ_صبحانه_آرشیوعکسها