عکاسخونه آخرین خبر، جایی که شما کاربران تصاویر خود را برا ما ارسال میکنید تا با پروفایل خودتان منتشر شود
گوشت مصرفی ایرانیان به سه گروه #چهارپایان #پرندگان و ماهی ها تقسیم می شد. انواع گوشت چهارپایان سم دار چون گوسفند، گاو، بز، شتر، آهو و میش و مجاز بود ( میر مخرایی ، 1367 : 9 – 67 ). خوردن گوشت خوک به دلیل آنکه نجاسات می خورد مجاز نبود. گوشت خرگوش، سگ، روباه و مردار هر حیوان دیگر حرام بود ( آموزگار، ت
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.