ارتقاء کیفیت غذای زندان ها اولویت مهم سازمان زندانها در سال ۱۴۰۱میباشد. طبخ غذای روزانه بیش از سه هزار زندانی و سرباز زندان ارومیه و کانون اصلاح و تربیت در آشپزخانه های صنعتی با دیگ های پخت اتوماتیک و تحت نظارت کارشناس تغذیه و آشپز مجرب انجام می گردد. توجه به بهداشت، تنظیم برنامه دارای ارزش غذایی مطابق با منابع بومی و ذائقه محلی، کیفیت مواد غذایی، نظارت بر نحوه پخت و توزیع آن تا محل اندرزگاه ها، حاصل تلاش شبانه روزی بیش از ۳۵ نفر کادر و مددجوی علاقه مند در دو شیفت کاری است.