خورش کیمچی، یکی از غذاهای محبوب کره جنوبی با استفاده از کیمچی های باقیمانده در یخچال، پیاز، سیر، پیازچه و گچوجانگ یا رب فلفل قرمز درست می شود. - کجارو
انواع دستور پخت غذا، دسر، سالاد به همراه ویدئو آشپزی و دست پخت های ارسالی شما کاربران در آشپزی من آخرین خبر
آموزش درست کردن غذای کیمچی کره ای در منزل با کاهو و ترب و پیازچه، روش تهیه ترشی کیمچی و مواد مورد نیاز برای آن، عکس کیمچی کره ای اصل و خانگی
لابهلای برگهای کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان کاملا نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.