ذرت خوشه ای را بشناسیم: در چین ساقه های آن را سمی می دانند زیرا دارای پروسیک اسید است. از دانه های آن برای تهیه الکل استفاده می شود....
ذرت یا بلال با نام علمی Zea mays از دستهی غلات و خانوادهی بزرگ گندمیان است؛ ذرت گیاهی تک پایه است و بخش خوراکی آن در واقع گلآذین ماده (سنبله) است که دانه و یا همان میوه را تولید میکند؛ این گیاه به عنوان منبع غذایی انسانها، تغذیهی دام، سوخت زیستی و مادهی اولیه در صنعت کاربرد دارد.
ذرت به وسیله باد گرده افشانی میکند و بهتر است در زمینهای بزرگ تر کشت شود که گلهای نر روی گیاه امکان بیشتری برای ریختن گردهشان روی کاکل ماده زیرین خود بریزد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: از 8 هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی استان اردبیل بیش از 60 هزار تن ذرت دانه ای برداشت شد.
ذرت شیرین - معرفی و خواص گیاهان دارویی
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.