جرج برنارد شاو، نویسنده معروف ایرلندی درباره پیامبر اکرم (ص) می گوید: او را باید منجی بشریت خواند. من اعتقاد دارم که اگر مردی مثل او حاکمی در عصر جدید می شد، برای حل مشکلاتش از صلح و دوستی استفاده می کرد. او عالی ترین مردی بود که روی زمین پا گذاشته است. او به دین دعوت کرد. یک تمدن را پایه گذاری کرد. ملتی را بنا نهاد. اخلاق را نهادینه کرد. اجتماعی زنده و قدرتمند ایجاد کرد تا آموزش های او را به صحنة عمل آورند و دنیای تفکر و رفتار انسانی را برای همیشه و به طور کامل منقلب کرد. نام او «محمد» است. (پیامبر اعظم(ص) در ایینه گفتار اندیشمندان غیر مسلمان، محمد کاظم جعفر زاده فیروزآبادی، مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما)
گوته، شاعر پرآوازه آلمانی پس از آشنایی با دین اسلام و پیام آور این ایین یگانه، قطعه شعری با عنوان «نغمه محمد» درباره پیامبر اعظم (ص) سرود: همان که از کوهساران می جوشد، چه با طراوت و شاد، و می تراود به سان چشمان ستارگان آن گاه که می درخشند، و با ورودی پیشوا گونه و راهبر، همه چشمه ها را که برادر اویند، با خویش همراه می سازد، و در آن پایین اعماق درّه، در مقدم این رود، گل ها می رویند، و سبزه ها از نفسش حیات می یابند... (محمد در اروپا، مینو صمیمی، مترجم: عباس مهرپویا، انتشارات مؤسسه اطلاعات)
تصویری زیبا از صحن پیامبر اعظم(ص) در حرم مطهر رضوی را مشاهده می کنید.
مدینه منوره شهر پیامبر، این روزها میعادگاه خیل مشتاقانی است که از سراسر دنیا برای شرکت در مناسک حج راهی سرزمین وحی شده اند. حجاج ایرانی(مدینه اولی ها) بعد از زیارت حرم پیغمبر(ص) و قبور ائمه در قبرستان بقیع با مدینه وداع و برای احرام بستن به سمت مسجد ... - بهداشت نیوز
در شب 27 ماه رجب در غار حراء در نزدیکی شهر مکه زمانی که حضرت محمد(ص) مشغول عبادت بود وحی توسط فرشته الهی جبرئیل از سوی خداوند به پیامبر نایل آمد و با نزول نخستین آیات سوره علق رسول اکرم بعثتش آغاز شد و از جانب پروردگار مأمور شد که چندخداپرستی و بت پرستی را از زمین بردارد و یکتاپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند.پیامبر(ص)در این زمان چهل سال سن و در مکه زندگی می کردند.مسجد،منزل و مرقد پیامبر(ص) درمسجد النبی شهرمدینه عربستان می باشد که میعادگاه مسلمانان و حجاج بیت الله الحرام است
حضرت صادق علیه السلام فرمودند: هر که دعائى کند و نام پیغمبر (ص ) را نبرد آن دعا بالاى سرش (چون پرنده اى ) بچرخد، و چون نام پیغمبر (ص ) را برد دعا بالا رود (اصول کافى جلد ۴ صفحه : ۲۴۸ روایة : ۲)
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.