عکس

تصاویر گل محمدی زیبا

گل محمدی (Damask Rose)در نهالستان میرنیا

گل محمدی (Damask Rose)در نهالستان میرنیا

فروش انواع نهال ها، مرکبات، سیاه ریشه،عرقیجات و بذر در نهالستان میرنیا

عکس گل زیبا محمدی

عکس گل زیبا محمدی

درباره گل محمدی ؛ این زیبای پر فایده (+عکس)

درباره گل محمدی ؛ این زیبای پر فایده (+عکس)

محققان دریافته اند که اسانس تقطیر شده گل محمدی می تواند در برابر طیف وسیعی از میکروب های ایجاد کننده عفونت، موثر باشد.

باغ گل‌های محمدی در روستای سجیران اشکورات + تصاویر

باغ گل‌های محمدی در روستای سجیران اشکورات + تصاویر

تصاویری زیبا از باغ گل‌های محمدی در روستای سجیران اشکورات شهرستان رودسر را مشاهده می‌نمایید.

فروش گل محمدی برای گلاب گیری | بازرگانی زرین گیاهینه

فروش گل محمدی برای گلاب گیری | بازرگانی زرین گیاهینه

گز با عطر گل محمدی – استفاده از گلاب در تولید گز – فروشگاه آنلاین ...

گز با عطر گل محمدی – استفاده از گلاب در تولید گز – فروشگاه آنلاین ...

عطر گل محمدی یا گلاب از دیرباز جزء مواد اولیه تولید گز با عطر گل محمدی بوده است و آن را برای معطر کردن و طعم دهندگی گز به کار می‌برده‌اند.

گل محمدی

گل محمدی - تولید گلاب - گل ها - طبیعت - استوک فوتو - خرید عکس و ...

خرید و فروش عکس ، وکتور ، طرح گرافیکی ، PSD , طرح سه بعدی . تولید گلاب از گل محمدی گلاب به حاصل تقطیر گل‌های سرخ محمدی و از خانواده Rosaceae تازه چیده شده و مخلوط آن با آب تحت روشهای مختلف با شرایط خاص که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده است، اطلاق می‌گردد. گلاب در ایران به دو روش سنتی و صنعتی تولید می‌گردد. تولید سنتی گلاب تولید گلاب به روش سنتی از قدیم‌الایام در ایران مرسوم بوده است. گلاب اولین بار توسط ابوعلی‌سینا استخراج و گوهر گل سرخ یا جوهر گل سرخ نام گرفته است. در تولید سنتی گلاب مقادیر مشخصی از گل محمدی و آب را که به ازای هر کیلوگرم گل یک لیتر می‌باشد در یک دیگ مسی محصول می‌ریزند و سپس درپوش روی دیگر را قرار داده و با تعبیه نمودن واشر لاستیکی مابین دیگ و درپوش دیگ که باعث جلوگیری از نشست بخارات می‌باشد، محکم می‌بندند. روی در دیگ سوراخی وجود دارد که به لوله‌های استیل یا آلومینیومی متصل و سر دیگر لوله به ظرف مسی که پاچ می‌نامند منتهی می‌شود و بخارات حاصل از تقطیر پس از عبور از این لوله در پاچ مسی که در داخل آن آب و یا آب سرد قرار دارد به تدریج سرد شده و گلاب حاصل می‌شود مدت زمان گلاب‌گیری در روش سنتی معمولا 5 تا 7 ساعت می‌باشد و از یک کیلوگرم گل محمدی 1.5 کیلوگرم گلاب بدست می‌آید که 500 گرم اولیه بسیار خوشبو و غلیظ‌تر است. تولید صنعتی گلاب در تولید گلاب بروش صنعتی از ماشین آلات پیشرفته که قطعات آن از استیل زنگ‌نزن می‌باشد، استفاده می‌شود. ابتدا گل محمدی و آب در دیگ‌های استیل قرار گرفته و با حرارت‌دادن غیر مستقیم که معمولا بخار آب می‌باشد، از لابلای مخلوط گل و آب عبور داده می‌شود. مراحل تقطیر انجام و بخارات حاصله در مبردها که دارای لوله آب با جریان آب سرد می‌باشند، خنک و به مایع تبدیل می‌گردند و سپس به مخازن استیل گلاب منتقل می‌شوند. از این مرحله عملیات پاستوریزاسیون و صاف نمودن گلاب شروع می‌گردد و پس از گرم نمودن گلاب تا 80 درجه سلسیوس ، از فیلترهای مخصوص کاغذی یا پلاستیکی بسیار ریز عبور داده شده و سپس در منبع پرکردن بطری‌ها قرار می‌گیرد. گلاب همچنان که داغ می‌باشد به داخل بطری‌های شیشه‌ای یا پلی‌اتیلن که قبلا با آب داغ شسته شده و میکروب‌زدایی گردیده هدایت و پس از دربندی با درب آلومینیومی یا پلاستیکی غیر قابل نفوذ ، بر روی بطری‌ها برچسب‌گذاری می‌شود و در داخل کارتن قرار می‌گیرند. در روش صنعتی با توجه به رعایت موازین مختلف در حین تولید و بسته‌بندی، گلاب حاصله از نظر ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی و میکروبی مطابق استاندارد خواهد بود. عطر گل محمدی بصورت لایه زرد رنگ و چرب مانند ، سبک ، ، غیر محلول و نیمه جامد با توده کریستالی در حین تقطیر بر روی سطح گلاب قرار می‌گیرد. ویژگی فیزیکی و شیمیایی گلاب گلاب باید از آب کاملا بهداشتی تولید گردد. گلاب باید کاملا زلال ، بیرنگ ، بدون سرد و رسوب و فاقد ذرات خارجی باشد. دارای بوی مطبوع گل سرخ ، مزه مایل به تلخی ، فاقد بوی پختگی و ترشیدگی و دارای طعمی مطبوع و مختصری مایل به تلخی باشد. میزان اسانس گلاب حداقل 12 میلی گرم در 100 سانتی‌متر مکعب باشد. عدم استفاده از اسانس‌های تقلبی و سنتزی در تولید گلاب. مطابق بودن گلاب با فاکتورهای PH ، وزن مخصوص ، عدد اسیدی ، عدد استر ، عدد اکسیداسیون و الکل اتیلیک طبق استاندارد ملی ایران. از بطری‌های شیشه‌ای شفاف نو ، استریل شده و بدون حباب هوا و یا ظروف پلاستیکی پلی اتیلن که جهت مصرف مواد غذایی مناسب باشد استفاده شود. از درب غیرنفوذ آلومینیومی و یکبار مصرف استفاده شود. دارای برچسب مناسب حاوی درج اطلاعات شامل: نام کالا ، میزان اسانس ، تاریخ تولید و انقضا ، حجم بطری ، سری ساخت ، نام و نشانی تولید کننده باشد. از کارتن‌های مناسب و مقاوم جهت بسته‌بندی استفاده شود و نوع بسته‌بندی و شکیل باشد. ویژگی‌های میکروبیولوژی گلاب گلاب باید قبل از بسته‌بندی و عرضه به بازار کاملا پاستوریزه و میکروب‌زدایی شود و آزمون هفت فاکتور میکروبی زیر جهت مطمئن بودن و هماهنگی با استانداردهای ملی برای آن انجام می‌شود. شمارش کلی باکتری‌های هوازی فروفیل باکتری‌های کلیفرم استرپتوکک‌های گروه D لانسفید پزودومونای آئروژینوزا کلستریدیوم‌های احیا کننده سولفیت کپک‌ها مخمر‌ها مصارف گلاب گلاب با طبیعت گرم در صنایع غذایی و در تهیه شربت‌ها ، خوشبو نمودن شیرینی‌جات و در صنایع دارویی و آرایشی در خوشبو نمودن تعدادی از داروها و پمادها بکار می‌رود. در طب سنتی از گلاب جهت دفع دل‌درد شدید و از مخلوط گلاب و نبات برای تقویت اعصاب معده و رفع درد معده ، خونریزی و از مخلوط گلاب و سرکه جهت شتسوی دهان استفاده می‌شود. بوییدن و مالیدن گلاب به بدن باعث معطر شدن و ایجاد نشاط و تقویت اعصاب ، قلب ، حواس و رفع سردرد می‌گردد.

تصویر با کیفیت گل های محمدی زیبا

تصویر با کیفیت گل های محمدی زیبا

خرید اینترنتی تصاویر گل و گیاه, خرید اینترنتی تصاویر طبیعت, لایه باز تصاویر گل و گیاه طراحی شده توسط تیم طرح باما, فایل لایه باز تصاویر طبیعت طراحی شده توسط تیم طرح باما

کشت گل محمدی در استان اردبیل توسعه یافت.

کشت گل محمدی در استان اردبیل توسعه یافت. - سازمان جهاد کشاورزی ...

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل معاون اقتصادی و برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: با اجرای طرح‌های ترویجی و تشویقی کشت گل محمدی در این استان توسعه یافت. محسن مصطفایی در نشستی با مسوولان خلخال افزود: با هدف توسعه کشت گل محمدی در منطقه بیش از ۲۰۰ هزار بوته از این گل در بین کشاورزان استان توزیع شده که ۸۵ هزار از آن به شهرستان خلخال اختصاص یافته است. وی اظهارداشت: کشت و توسعه باغ‌های گل محمدی و درختان سازگار با محیط با بهره‌روری بیشتر...

کلیپ زیبا و آرامش بخش از گل های محمدی

کلیپ زیبا و آرامش بخش از گل های محمدی

عضویت در خبرنامه

رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.