🍂🍁پاییز🍁🍂: روشنی را بچشیم صبحها وقتی خورشید درمیآید، متولد بشویم! در به روی بشر و نور و گیاه و حشره باز کنیم هیجانها را پرواز دهیم ...! 👤سهراب سپهری ❤❤❤❤❤ #کباب_جوجه_حلزونی_تابه_ای ابتدا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک در می آوریم و به صورت حلزونی رول میکنیم و سیخ چوبی رو آروم در مرغ رول شده فرو میکنیم ،در هرسیخ چوبی چهار تا پنج قطعه مرغ رول شده میزنیم. پیاز رو خرد میکنیم و به آن نمک+زرد چوبه+ادویه+آب لیمو+سیر رنده شده اضافه میگنیم و مخلوط میکنیم وروی مرغ های سیخ شده با فرچه زعفران دم شده غلیظ میمالیم و در این مواد میگذاریم و روی ظرف رو میپوشانیم و سه تا چهار ساعت در یخچال استراحت میدهیم. بعد از استراحت سیخ مرغ ها رو از مواد خارج میکنیم و در تابه کمی روغن میریزیم و مرغ ها رو در تابه قرار میدهیم و حرارت رو متوسط میکنیم و میگذاریم تا مرغ آروم بپزه و بعد بر میگردانیم تا طرف دیگر مرغ هم برشته بشه و بعد از پخت کامل سرو میکنیم. این نوع کباب رو روی زغال و به صورت کبابی هم میشه پخت کرد. موقع نواری کردن سینه مرغ مقداری از مرغ به صورت قطعه های ریز میمونه که نگهشون میپاریم و چرخ میکنیم و کباب کوبیده مرغ درست میکنیم و یا برای ناگت مرغ استفاده میکنیم روش پخت ناگت مرغ رو در آینده خواهم گذاشت.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.