شاید ساده به نظر برسد اما طرز تهیه جوجه کباب نکاتی دا
جوجه کباب از جمله غذاهایی است که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند. مواد متداول برای طعم دار کردن جوجه کباب پیاز، زعفران، انواع ادویه و آبلیمو است.
در این مقاله به معرفی 10 نوع از جوجه کباب های خوشمزه در طعمهای مختلف و آموزش طرز تهیه این جوجه کباب ها میپردازیم برای کسب اطلاعات بیشتر با استاربال همراه باشید.
در ذهن ما ایرانیها به نوعی جوجه کباب با عطر زعفران عجین شده اما در این مقاله سعی داریم دیگر روشهای مزهدار کردن آن را به شما معرفی کنیم.
طرز تهیه جوجه کباب ذغالی: برای تهیه جوجه کباب رستورانی ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی درشت خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم....
جوجه کباب با خواباندن مرغ (ران، سینه، بال و غیره) برای چند ساعت در سسی متشکل از آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده، پیاز و ادویه جات درست می شود. - کجارو
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.