علی بهرهمند، رئیس اتحادیه قنادان تهران توصیه کرد: مردم این محصولات را از قنادیهای معتبر خریدرای کنند.
از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه و مصرف شوند مطمئنا سالم تر و به صرفه تر خواهد...
طرز تهیه زولبیا و بامیه به ویژه در ایام ماه رمضان مورد توجه ویژه ای قرار می گیرد، چرا که این دو شیرینی از زمان های قدیم جزء شیرینی های مخصوص ماه مهمانی خدا هستند.
رییس اتحادیه قنادان تهران گفت: قنادان موظفند بر اساس دستورالعملهای بهداشتی وزارت بهداشت، زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان را به شکل کیفی و بهداشتی تولید و عرضه کنند و لازم است مردم این محصولات را از واحدهای تولیدی معتبر خریداری و مصرف کنند.
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای قدیمی ایرانی است که طبخ آن در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف رونق فراوانی پیدا می کند و در اغلب سفرههای افطار جا دارد.
نایب رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با بیان اینکه مصرف قندهای ساده اثرات منفی روی سیستم ایمنی بدن دارد، از همه افراد خواست تا در ماه رمضان امسال که بیماری کرونا شیوع دارد، از مصرف زولبیا و بامیه خودداری کنند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.