برخی دسرها و غذاهای مسلمانان در ماه رمضان شهرت جهانی دارند و خوردن آنها در این ماه پر برکت تبدیل به یک سنت شده است.
ایران به دلیل داشتن تنوع قومی دارای تنوع در زمینه پخت غذاهای محلی است. ادر ماه رمضان نیز در هر یک از شهرهای ایران غذای محلی مخصوص به خود ارایه می شود. - کجارو
گفتار حاضر، بـه زبـانی سـاده و از منظر «طب سنتی اسلامی» به رشته تحریر درآمده ، برای پاسخگویی به سؤالات عمده ای است که در مورد مسائل بهداشتی و تغذیه ای ماه مبارک، به ذهن روزه داران گرامی میرسد.
تغذیه یکی از مهمترین مسائل در ماه مبارک رمضان است، بنابراین وعدههای سحری و افطاری به گونهای باید باشد که جوابگوی بدن شود؛ میتوانید با رعایت نکات تغذیهای ماه رمضان و ایام روزهداری سالمتری را سپری کنید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.