رودک عسل خوار که از گونههای پستانداران ایران است، شباهت زیادی به رودک معمولی دارد. برخلاف اکثر پستانداران، رنگ پشت آن سفید یا خاکستری متمایل به زرد و رنگ پهلوها و زیر بدن کاملاً سیاه است. در ناحیه سر، نوارهای سیاه و سفید وجود ندارد.
گورکن عسلخوار هر دو تا پنج روز یک بار توله خود را به مکانهای جدید منتقل میکند تا از ایمنی توله اطمینان حاصل کند. مادر توله خود را در آروارههای خود نگه میدارد که هیچ آسیبی به کودک نمیرساند.
زیست نیوز: این حیوان که گورکن عسل خوار یا رتِل نامیده می شود بیشتر در آفریقا و جنوب شرق آسیا مشاهده شده است. بر خلاف نام، بیشتر از آنکه به گورکن ها شباهت داشته باشد، نزدیکی فراوانی به خانواده راسوها دارد.
فرادید نوشت: در کمال تعجب در این ویدئو میبینیم که گورکن عسل خوار به سرعت وارد مبارزه با سه پلنگ میشود و اجازه نزدیک شدن نمیدهد.
گورکن های عسل خوار (که راتل نیز نامیده می شود) بیشتر از وزن خود مشت می زنند!
به گزارش خبرگزاری موج یزد، یک قلاده حیوان بسیار کمیاب بنام "گورکن عسل خوار" در محله اسدآباد با تلاش آتش نشانان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری
در حیات وحشی حیوانی عجیب وجود دارد که به آن لقب نترسترین جانور را داده اند که هیچ واهمهای از رویارویی با شیرها و کفتارها ندارد.
یک گورکن عسل خوار پس از ده دقیقه تلاش موفق شد، بزمجه بدشانس را در یک تعقیب و گریز شکار کند. جالب اینجاست که گورکن عسل خوار برای شکار بزمجه روی درخت هم رفت و پس از پرش بزمجه، خودش را از درخت به پایین پرتاب کرد، تا بتواند تعقیب و گریز را ادامه دهد.
گورکن عسل خوار شجاع ترین حیوان جهان- گورکن عسل خوار چگونه میجنگد؟ - تغذیه گورکن عسل خوار - آیا گورکن عسل خوار در ایران وجود دارد؟ - نکات جالب درباره گورکن عسل خوار
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.