گورکن عسلخوار هر دو تا پنج روز یک بار توله خود را به مکانهای جدید منتقل میکند تا از ایمنی توله اطمینان حاصل کند. مادر توله خود را در آروارههای خود نگه میدارد که هیچ آسیبی به کودک نمیرساند.
به گزارش خبرگزاری موج یزد، یک قلاده حیوان بسیار کمیاب بنام "گورکن عسل خوار" در محله اسدآباد با تلاش آتش نشانان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری
در گونه رودک یا گورکن جثه به اندازه یک سگ متوسط، دست و پا کوتاه، ناخن ها بسیار بلند، دم کوتاه و کلفت، رنگ پشت خاکستری، زیر شکم و پاها تیرهتر است. بر روی سر نوارهای پهن سیاه و سفید دارد. نوار سیاه که از پوزه شروع میشود تا گوشها ادامه داشته و چشمها را میپوشاند، نوار سفید چسبیده به نوار سیاه است. در رودک استخوان فک پایین از جمجمه جدا نمیشود.گورکن در ایران به نسبت کمیاب است.
مردی که گورکن به او حمله کرده بود تجربه هایش را تشریح کرد.
فرادید نوشت: در کمال تعجب در این ویدئو میبینیم که گورکن عسل خوار به سرعت وارد مبارزه با سه پلنگ میشود و اجازه نزدیک شدن نمیدهد.
زیست نیوز: این حیوان که گورکن عسل خوار یا رتِل نامیده می شود بیشتر در آفریقا و جنوب شرق آسیا مشاهده شده است. بر خلاف نام، بیشتر از آنکه به گورکن ها شباهت داشته باشد، نزدیکی فراوانی به خانواده راسوها دارد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.