طرز تهیه مربای زردآلو خوشرنگ و مجلسی با طعمی بی نظیر مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که همانند دیگر مرباها به عنوان
برای تهیه مربای زرد آلو تازه خوش طعم و شفاف نیاز به دانستن نکات کلیدی است. ابتدا هسته زردآلو ها را در بیاورید و در لابه لای زرد آلو و در ظرف مورد نظر...
مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه فصل تابستان است که رنگ و رخ زیبایی دارد و میتوانید آن را با روشی ساده در منزل تهیه کنید.
در این نوشته می خواهیم ۳ دستور طرز تهیه مربای زردآلو به صورت گام به گام خدمت شما ارائه نماییم.با توجه به اینکه در این فصل میوه های زیادیوجود دارد که می توان مربای آن را تهیه کرد ،
مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار میگیرد. مربا معمولاً از میوههای مختلف شیرین تهیه میشود. برای مربای زردآلو از میوۀ شیرین زردآلو استفاده می شود.
همشهری آنلاین - شهره فرجی: اکنون که فصل زردآلو است بهتر است فرصت را غنیمت شمرده و مربای این میوه خوشمزه را برای صبحانه تهیه کنیم.
ابتدا هسته زردآلوها را جدا میکنیم در مرحله بعد یک لایه از زردآلو ها داخل قابمله میگذاریم و یک لایه شکر روی آن میریزیم و به هنین ترتیب لایه لایه زردآلو و شکررا داخل ...
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.